Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email We won't share your address with anybody else.

Urban Pool

Urban Pool skal blive til en kæde af små undervisningsbassinner, der kan ligge helt inde i nærmiljøerne i eksisterende bygninger i byen. Urban pools er optimeret til især begyndere og let øvede elever samt enetimer. Kodeordene er fred og ro til læring i hyggelige omgivelser.

Vi har allerede solid erfaring i at drive et mindre svømmebassin efter 6 år med eget bassin på Lyngbyvej. Vi ved hvilken teknik, der skal til, hvordan vandet skal plejes og hvad der er optimal indretning for vores elever og forældre. Vi arbejder i øjeblikket på en spændende lokation på Østerbro.

Vi modtager p.t. ikke tilmeldinger til undervisning i fremtidige Urban Pools, men skriv en mail til info@svoemmelaereren.dk hvis du vil på mailingliste og have besked, så snart der åbnes for tilmeldinger i din lokale Urban Pool.

Små undervisningsbassiner i byens små rum

En Urban Pool er ca. 5-6 x 10-12 meter og 1 meter dyb med 29 grader varmt vand. Dette er trygge rammer for undervisning på begynder og let øvet niveau.

Vi sørger naturligvis for udluftning og vådrumssikring, der gør at vi en dag kan efterlade lejemålet i samme stand, som da vi overtog det.

Finansiering – crowdfunding

Finansieringen af den første Urban Pool skal delvist bestå af crowfunding i form af forudbestillinger af svømmeundervisning her på vores egen hjemmeside.

Forudbestil 1, 2 eller 3 sæsoner. Vælg mellem normalpris, filantrop-pris og superfilantrop-pris.

Vilkår

Finansier Urban Pool Østerbro ved at forudbestille 30 ganges holdundervisning eller faste enetimer i den endnu ikke eksisterende Urban Pool på Østerbro, som projekteres og bygges af Svømmelæreren.

Vi satser på at første sæson kommer til at ligge fra januar til december 2019.

Entré er inkluderet. Bindende tilmelding til hele sæsonen. 14 dages fortrydelsesret fra bestillingsdato. Hvis opstarten udskydes lægges undervisningen i forlængelse af sæsonen. Hvis undervisningen ikke kan afholdes fuldt ud inden sommerferien 2019 skubbes restbetalingen til næste sæson eller til intensive hold. Fuld returret hvis Urban Pool Østerbro ikke er åbnet indenfor et år fra planlagt opstartsdato.

Forudbestil for 1, 2 eller 3 sæsoner. Ved forudbestilling af flere sæsoner: Du skal aktivt tilmelde dig igen til næste sæson på nyt niveau, men du skal ikke betale igen!

Vælg selv hvor meget du vil betale. Undervisningen er den samme uanset hvilken pris du vælger, men jo højere pris jo hurtigere bliver Urban Pool Østerbro en realitet.

Download opslag til din skole, institution eller ynglingscafe

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag