Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email We won't share your address with anybody else.

Praktisk information

Mød op på bassinkanten afvasket og aftørret iført badetøj og svømmebriller (der er indstillet i rigtig størrelse).

Entré 

  • I Hillerødgade, Vesterbro og Gladsaxe skal man huske at man skal betale entré til svømmehallen. Ankom til svømmehallen i god tid første gang, så I har tid at købe billet / rabatkort.
  • I Flintholm er entréen til undervisningsbassinet inkluderet, men man kan ikke svømme før/efter undervisningen uden at indløse billet. Vær obs på at hvis man går i badeland med sit armbånd, vil man blive opkrævet ved kassen. Husk derfor at sige til dig barn at man ikke må gå i badeland uden at have fået lov af sin mor eller far på forhånd.
  • Lyngbyvej og i Håndværkerhaven er entréen inkluderet. Der er ingen mulighed for at svømme før eller efter

Tag venligst kvittering for tilmelding med
så vi kan hjælpe jer, hvis der er forvirring om hvilket hold I er tilmeldt. Du finder kvitteringen i din mailboks. Emnefeltet indeholder bl.a. følgende tekst: Kvittering for din Tilmelding.

Babysvøm? Følg link om praktik til Babysvømning i Håndværkerhaven eller Babysvøm i Flintholm Water and Wellness

Udstyr
Tag badetøj (ikke bikini eller badeshorts), håndklæde og svømmebriller (ikke dykkermaske) med. Havfruesvømmere (hvis piger) anbefales dog bikini. Hvis man er kuldskær kan man medbringe en våddragt. Elev rabat på svømmeudstyr på Shop.SwimOnline.com. Find rabatkoden på din ordrebekræftelse. Vi anbefaler de svømmebriller, der hedder “suveræne svømmebriller til børn” eller “svømmebriller til større børn og voksne” Læs mere om udstyr her.

Undervisningen
Hver gruppelektion består af 25 minutters koncentreret undervisning og afsluttes med 5 minutters fri eller organiseret leg med mindre andet er angivet.

Forældre på kanten

Forældre bedes undlade kontakt til barnet under lektionen, så lærer og elever får ro til, at etablere et godt og fortroligt forhold.

Hillerødgade Bad og Vesterbro: Forældre er velkomne på den anden side af bassinnet

Lyngbyvej: Forældre er velkomne i tilstødende gymnastiksal, hvorfra undervisningen kan følges gennem store glaspartier.

Håndværkerhaven: Forældre opholder sig tilbagetrukket i ved bassinkanten

Gladsaxe: Forældre opholder sig på tilskuerrækkerne

Flintholm: Forældre opholder sig ved bordene

Steel House: Forældre opholder sig på bænken ude på gangen, hvor undervisningen kan følges gennem store glaspartier. Der er også et loungeområde til venstre fra trappen som også må benyttes.

Henvendelse til svømmelæreren
Svømmelærerne har travlt, når de underviser og der er ikke pause mellem holdene. Derfor bedes man henvende sig kort til læreren i de 5 minutters legetid før eller efter barnets undervisning. Tøv ikke med at ringe eller maile til kontoret for yderligere kommunikation.

Omklædningsrum
Børn under 7 år må klæde om i modsatte køns omklædningsrum. Hvis børnene skal klare sig på egen hånd er livredderne (Vesterbro og Hillerødgade) altid flinke til at hjælpe til de første gange.

Vesterbro: Børnene klæder om på klubafdelingen, hvor der medbringes hængelås til skabene. I offentlig omklædning benyttes kodelås.

Hillerødgade: Omklædning på offentlig afdeling med kodelås i skabene.

Lyngbyvej: På Lyngbyvej er der kun et baderum, med adgang 15 minutter før og efter lektionen. På hold med børn under 7 år klæder kønnene om sammen. På øvrige hold deles badetiden med 7 minutter til hvert køn. Drengene bader først.

Håndværkerhaven: Adgang til kønsopdelt omklædning ca. 15 minutter før svømmetid.

Gladsaxe: Omklædning på offentlig afdeling. Entrébillet benyttes til aflåsning af skabe.

Flinthom: Omklædning på offentlig afdeling. Adgangsarmbånd benyttes til aflåsning af skabe.

Steelhouse: Adgang til omklædningsrum med nøglekort, som ligger foran døren. Aflåsning af skabe ikke mulig medmindre man med bringer hængelås.

Spise før undervisningen?

Undgå at spise en time før undervisningen, så sure opstød og opkast undgås og så kroppen ikke bruger sin energi på at fordøje maden fremfor at holde varmen.

Leg / svømning før og efter lektionen                                                                    

Så snart lektionen slutter ophører Svømmelærerens opsyn med barnet.

Hillerødgade/Vesterbro/Gladsaxe: Da eleverne i Vesterbro og Hillerødgade har indløst billet har de mulighed for at lege/svømme efter undervisningen, når der er plads (der er desværre tidspunkter, hvor bassinnet er fuldt optaget hver uge). Dette foregår på forældrenes ansvar efter anvisninger fra hallens livreddere. Kun børn der kan svømme 200 meter må opholde sig på det dybe. Svøm ikke før undervisningen, da børnene så ikke kan holde varmen når der undervises.

Lyngbyvej: Der er mulighed for leg og hygge i gymnastiksalen før/efter undervisningen. Vis hensyn til svømmerne og ventende forældre og søskende.

Håndværkerhaven: Der er legepladser lige ved Kantorparken 16, som man kan hygge sig på sammen med svømmevennerne efter undervisningen.

Flintholm: Hvis man vil bade før/efter lektionen, skal man købe særskilt billet til dette inden man går ned svømmehallen.

Niveau
Vi bestræber os på at give alle børn den opmærksomhed og de udfordringer de har brug for. Der er plads til en vis niveaumæssig spredning indenfor det enkelte hold og der vil foregå differentieret undervisning. Så fortvivl ikke, hvis sidekammeraten er en haj i forhold til dit barn. Om nødvendigt (og muligt) rykker vi iøvrigt gerne rundt på eleverne løbende, så de går på hold, der svarer til deres niveau. Tøv ikke med at tage kontakt til læreren eller undertegnede om dette.

Kamera, mobiltelefoner og andre devices
Hillerødgade, Vesterbro, Gladsaxe, Flintholm: Det er forbudt at tage billeder i svømmehallen uden særtilladelse fra livredderen. Af samme årsag må der ikke benyttes mobiltelefoner i hverken omklædningsrum eller svømmehal. Det er regler, der skal gøre det nemmere for livredderen, at holde styr på om der fotograferes. Livredderne er helt skarpe på dette område, så lad dine devices blive i tasken.

Urban Pool, Lyngbyvej, Håndværkerhaven, Steelhouse: Det er tilladt at bruge sin mobiltelefoner i svømmehallen, men hvis man vil tage billeder, skal man spørge de andre svømmeres forældre og svømmelæreren først.

Specialdage
Efter jul afholdes teoridag med gennemgang af baderegler, tøjdag, hvor eleverne skal prøve at svømme med tøj, distancedag, hvor man svømmer så langt man kan. Der afholdes også et sjovt svømmestævne for alle niveauer. Vi sender datoerne ud i god tid.

Afbud

Ved holdundervisning behøver du ikke melde afbud ved sygdom eller anden fravær med mindre du er væk 3 lektioner i træk. Skriv da til info@svoemmelaereren.dk. Ved faste enetimer hører vi gerne fra dig via mailen, hvis du ikke kan komme – men det er muligt svømmelæreren ikke når at få besked. Uanset hvad kan der ikke lægges erstatningslektioner eller refunderes ved afbud til faste enetimer.

Feriekalender ses her

Vi er opsatte på at give jer den bedste vejledning og undervisning. Kontakt Cecilie eller Ditte på kontoret, hvis du I er i tvivl om noget. Vi glæder os til at se jer og satser på , at alle gør fremskridt og går hjem med mange små og store succesoplevelser!

 

Selvtræn med SwimOnline.com

Hvis du vil træne på egen hånd før, under eller efter svømmesæsonen kan du med fordel bruge vores online svømmekurser, så du træner de rigtige øvelser og slipper for at opbygge dårlige vaner. Der er 50 % elevrabat. Find rabatkoden på din ordrebekræftelse.