Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email We won't share your address with anybody else.

Om

Ditte Berdiin Rosenkrantz-Theil
Indehaver af Svømmelæreren.dk.
Uddannet svømmelærer gennem DGI-svømning samt Frederiksberg Seminarium.
Har gennem mere end 20 år lært rigtig mange børn og voksne at svømme; i svømmeklub, på aftenskole, i Ruth Anker Scales svømmeskole, Københavns Skolesvømning, på Bjerre Strand og de seneste 6 år som ledende Svømmelærer i eget regi.

Egne svømme- og undervisningserfaringer blandet med løbende videreuddannelse i bl.a. vandgymnastik, baby- og småbørnssvømning, aqua-yoga for gravide, ældre- og voksensvømning m.m. gennem DGI, Dansk Svømmeunion, Internationale konferencer og Københavns Universitet, har udartet sig til en effektiv metode, hvor vejrtrækningsteknik, vandføling, kropsholdning og rytme er de grundlæggende elementer, og hvor målet med svømningen er livredning, selvredning, almen sundhed og motion.

Metoden, der består af 6 metodikker – én for hver svømmeart,  vandtilvænning og tilvænning til dybt, er grundlaget for undervisningen hos Svømmelæreren og præsenteres som e-læring i trin for trin kurser på SwimOnline.com.

Svømmelæreren’s effektive trin-for-trin metode bygger på 4 simple grundsætninger:

logo

  • BALANCE – Find altid balancen før du svømmer.
  • FOKUS – Fokusér på én ting ad gangen.
  • VEJRTRÆKNING – Få ro på vejrtrækningen og ro på svømningen.
  • SUCCES – Overskrid ikke dine egne grænser. Skub dine grænser foran dig ved at bygge succesoplevelse på succesoplevelse.

Ved at præsentere de rette øvelser i den rigtige rækkefølge, styrer vi udenom gængse fejl og dårlige oplevelser  – og direkte til gode svømmevaner, god svømmeteknik og gode svømmeoplevelser. I takt med opbygningen af basale vandfærdigheder og svømmeteknik opbygger vi elevens tillid til sig selv og vandet. Vi tager eleven i hånden hele vejen.

Vi arbejder systematisk med indlæring af de grundlæggende stilarter:

Der arbejdes ligeså systematisk med vandtilvænning, selvredning og livredning.

Svømmelærerens højeste formål er at bidrage med en sikker og stabil svømmestil, en fornuftig vandkultur, trygge svømmere, indfølende svømmelærere og ansvarlige livreddere.

Vi glæder os til at se jer!

Lærergruppebillede 2015-16

Der er 14 dygtige svømmelærere ansat hos Svømmelæreren.

Telefonen er lukket i uge 29, 30 & 31 - For henvendelse send mail til info@voemmelaereren.dk VED TILMELDING MIDT I SÆSONEN tilbagebetales beløb svarende til undervisningsprisen indtil tilmeldingsdato. Tilmelding (og betaling) af én elev skal gøres helt færdig, før du tilmelder næste. Dismiss