Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email We won't share your address with anybody else.

Enetimer

Privat svømmeundervisning som enetimer tilrettelægges, så du udfordres præcis på dit niveau, hvad enten du er barn, voksen, vandskræk, begynder eller øvet motionist. Du mærker hurtig fremgang, fordi der er fuld koncentration om netop din udvikling.

Op til 2 personer kan deles om en enetime uden at betale ekstra. Eleverne skal være på samme niveau. I betaler samlet.

Børn under 4 år skal have en voksen ledsager med i vandet.

BOOK ENETIMER HER


Gavekort til enetimer – en gave for livet

Bestil enetimer ovenfor og print gavebevis her (kun gyldigt med ordrebekræftelse)


Hvor mange enetimer skal der til?

Det er meeeget forskelligt, hvor hurtigt man vænner sig til vandet og hvor hurtigt man lærer stilarterne. Der er så mange både mentale og fysiske faktorer, der spiller ind, når det gælder vand og svømning. Men vi sætter en ære i at drive vores elever så langt som muligt!

Tilrettelæggelse

Du kan vælge at tage et intensivt forløb hver dag i ferierne eller 2 gange om ugen i juni og august, så sidste lektion er frisk i hukommelsen. Eller du kan tage et langstrakt forløb en eller to gange om ugen eller sjældnere med tid til at træne på egen hånd mellem lektionerne.

Hvad der passer dig bedst afhænger af niveau, temperament og dit øvrige dagsprogram.

Logbog

Du får udleveret en logbog, som du har ansvaret for at medbringe til alle lektioner.

Selvtræning

Hvis du træner selv, kan du støtte dig til vores online svømmekurser, hvor øvelserne trin for trin præsenteres på slides med små videoer. Tal med læreren om hvordan du kan bruge logbogen som lektiebog.

Undervisningens indhold

Du bestemmer om vi skal fokusere på en bestemt stilart som crawl eller brystsvømning, eller om vi skal følge et sammensat svømmeprogram, tilpasset til dit personlige læringstempo. Vi kan løbende evaluere på, om vi skal prioritere én stilart frem for en anden efter, hvad der virker bedst for dig.

Et standardforløb svarer nogenlunde til det sammensatte svømmeprogram, der kan ses på SwimOnline.com.

Vandtilvænning og forfinelse af dine almene vandfærdigheder vil altid indgå i undervisningen som byggeklodser til svømmearterne eller som mål i sig selv. På samme måde vil svømmetag altid indgå i et vandtilvænningsforløb for at skabe selvtillid og reel sikkerhed.

Lokationer

Enetimer foregår fortrinsvis i Lyngbyvej Svømmesal i Hellerup, som er Svømmelærerens egen. Der kan af og til arrangeres lektioner på vores øvrige undervisningssteder.

Lyngbyvej er der ro omkring undervisningen. Du har bassinet helt for dig selv. Bassinet er 10 x 4 meter langt. 1.15 m i den lave ende og 2.2 meter i den dybe ende.

Det er altså perfekt til tekniktræning, hvor vi svømmer korte distancer for at opnå succes. Vi kan også træne tilvænning til dybt vand under trygge former. Små børn får en hajfinne på ryggen som opdriftsmiddel.

 

HAVFRUESVØMNING

Hvis du ønsker undervisning i havfruesvømning skal du booke Carl, Janni, Cecilie, Ditte eller Camilla S som underviser. Hvis du vil leje en hale skal du tage kontakt til kontoret før du booker en tid. Det er som udgangspunkt kun muligt i svømmesalen på Lyngbyvej.

BABYSVØMNING

Hvis du ønsker enetimer til dig og din baby skal du booke Camilla S eller Ditte i Håndværkerhaven i formiddagstimerne.