Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email We won't share your address with anybody else.

Babysvømning

Scroll ned for at se babysvømmehold

Vi har babysvømning i Flintholm Water and Wellness på Frederiksberg og i Håndværkerhavens Varmtvandsbassin i Emdrup på kanten af Gentofte og Østerbro.


Babysvømning er en enestående samværsform mellem forældre og babyer. Vandet skaber en helt særlig nærhed, hvor forældre og børn er i øjenhøjde med hinanden. Det varme vand er på samme tid afslappende og stimulerende på babyen. Gennem øvelserne stimuleres den motoriske udvikling, trygheden ved vandet og vi arbejder stille og roligt på at indarbejde selvredningsstrategier, som børnene kan bruge, hvis de falder i vandet.

Der skal være plads til babyens nysgerrighed og fascination af vandet. Glæden ved vandet skal stimuleres. Og hensigtsmæssige reaktionsmønstre i vandet skal oparbejdes. Selvredningsstrategi nummer 1 for alle aldersgrupper og for babyer i særdeleshed er at vende sig på ryggen og flyde, hvor man kan trække vejret frit.

I både Håndværkerhaven og Flintholm er der fred og ro, vandet er varmt og har en god dybde som gør at forældrene kan gå rundt med børnene i øjenhøjde.

Begge steder ligger i gåafstand fra henholdsvis Emdrup Station og Filntholm Station.

Der er også mulighed for at book enetimer i babysvømning (kan deles af op til 2 babyer med ledsager) med henblik på at komme igang med babysvømning på egen hånd. Bookes via www.svoemmelaereren.dk/enetimer. Kun formiddagstimer.

Læs mere om babysvømning og vandtilvænning her

Babysvøm i perioden 14. april til 29. maj 2020

No product found.