Vælg en side

GG Bet

Lige siden slutningen af 80'erne har der været rygter om, at en bestemt mytisk karakter kaldet Trommernes Konge sidder bag rattet i en enarmet bandit. Der er gået meget tid siden da, og forskellige videoslots fyldte spillehallerne. Ikke desto mindre besluttede Novomatic at genskabe legenden i den nye Reel King spillemaskine.

Kun på GG Bet kasinoet kan du kæmpe mod Trommernes Konge og få den maksimale jackpot - skynd dig at spille spilleautomater online gratis i GGBet klubben.

Beskrivelse af spilleautomaten King of Drums: legenden kommer til live

De siger, at det er Trommernes Konge, der bestemmer, hvilken kombination der skal dannes på spillefeltet. I nogle tilfælde dukker han op personligt for at takke dig for et godt spil.

Reel King er et GG.Bet klassisk slotspil med 5 hjul, 20 betalingslinjer, en jackpot, et spændende bonusspil og meget mere. Sats, risiker, få gratis spins og ekstra multiplikatorer – alt dette er muligt på denne populære spillemaskine.

5 nøglefunktioner:

  • du kan spille gratis såvel som for rigtige penge ;
  • der er et wild-symbol;
  • bet fra 0,01 til 5 kreditter pr. linje;
  • der er gratis spins og et risikospil;
  • Jackpot til stede.

For at få en gevinst på Reel King online spilleautomaten, skal du lave en kombination af symboler. De skal danne en kontinuerlig kæde inden for linjen fra venstre mod højre. Bonusspillet kan starte når som helst.

På dette tidspunkt dukker trommernes konge op på banen og tilbyder at lave et par spins. Begyndere kan spille i demo-tilstand uden registrering og uden SMS, men hvis du ikke er bange for den lumske Reel King, så kan vi tilbyde et spil til penge. GG Bet klubben giver dig en unik mulighed for at blive den bedste spiller - prøv den nye Reel King-slot.